بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

سامانه ثبت شرکت
اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند. و لاجرم دولت و در کنار آن شرکت های خصوصی به سمت بهره گیری از انواع مختلف فناوری های اطلاعاتی سوق پیدا کردند ، هرچند که در ابتدا تحولات ، موفقیت ها ، شکست ها ، چالش ها و مقاومت های فراوانی را از سر گذراندند. به اثبات رسیدن ضرورت و نقش سامانه های الکترونیکی ، و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمان ها در سطح جهان ، سازمان های دولتی و خصوصی زیادی را بر آن داشته تا از آن به عنوان یک ابزار خوب مدیریتی و مؤثر در امر تصمیم گیری بهره گیرند ؛ که سازمان “اداره ی ثبت شرکت ها” یکی از این سامانه هاست. اداره ی ثبت شرکت ها با استفاده ی سنجیده و آگاهانه از فناوری های اطلاعاتی سعی کرده تا با ایجاد این سامانه جدا از هموار کردن راه ، و ابزاری برای اثر بخشی و توسعه ی بیشتر ؛ به مبارزه با فساد و نظارت و شفافیت بیشتر هم کمک کند.

پس با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت ، این کار دیگر کاری طاقت‌ فرسا نیست. با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت و مطالعه ی راهنمای سامانه ی ثبت شرکت ها می‌توانید برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی تهیه ی کلیه ی مدارک و اقدامات قانونی ثبت شرکت و پیگیری آن می‌پردازد.
اولین قدمی که می بایست برای ثبت شرکت تجارتی خود ، قبل از وارد شدن به سامانه بردارید ، مشخص کردن سهامداران و درصد سهام هریک از آن هاست. زیرا که صاحبان اصلی شرکت سهامداران اند که به نسبت سرمایه و آورده شان در سود یا زیان شرکت شریک اند. از طرف دیگر در گوشه ی ذهن تان به دنبال نام مناسب که حداقل تشکیل شده از سه جز باشد بگردید. و در کنار آن گواهی عدم سوپیشینه ی مدیران و بازرسین مدنظرتان را با مراجعه به دفاتر پلیس به علاوه ی ده ، قبل از ورود به سامانه ی ثبت شرکت ها آماده کنید و گواهی برابراصل مدارک شناسایی شان را از دفاتر اسناد رسمی تهیه کنید.

طبقه بندی موضوعی

مراحل ثبت شرکت اینترنتی

پنجشنبه, ۲۸ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۴۹ ب.ظ

امروزه همراه با گسترده تر شدن جوامع و گسترش دامنه روابط ، جوامع با مشکلات تازه ایی مواجه گشته اند مشکلاتی مانند بزرگتر شدن شهرها ، افزایش وسایل نقلیه ، ترافیک و آلودگی هوا و…….

 

جوامع پیشرفته در جهت رفع این مشکلات و استفاده بهینه از زمان اقدام به فراهم نمودن شرایطی نموده اند تا از طریق انجام امور به صورت مجازی و اینترنتی مراجعه حضوری را به حداقل خود برساند که این خود گامی اساسی در جهت رفع  مشکلات فوق خواهد بود .

 

یکی از مجموعه هایی که در کشور عزیزمان اقدام به راه اندازی سامانه جهت انجام مجازی و اینترنتی امور نموده است سازمان ثبت شرکتها می باشد .

 

در سال های اخیر سیاست های اقتصادی کشور به سوی خصوصی سازی گام بر می دارد و واگذاری فعالیت ها به بخش خصوصی مستلزم آن است که افراد به تأسیس شرکت های مختلف مبادرت نمایند، این مورد و بسیاری از موارد دیگر باعث شده است درخواست برای ثبت شرکت هر روزه با افزایش مواجه شود . سازمان ثبت شرکت ها با راه اندازی سامانه ایی اقدام به انجام بسیاری از موارد ثبتی از جمله ثبت شرکت بدون مراجعه حضوری می نماید.

 

بنا براین هر فرد با داشتن دانش اولیه می تواند از طریق این سامانه اقدام به ثبت شرکت نماید ما نیز تلاش نمودیم تا به شرح مراحل ثبت اینترنتی شرکت بپردازیم:

 

در نخستین گام به سراغ سامانه اینترنتی ثبت شرکت می رویم که در این قسمت فرمی را مشاهده خواهید کرد که لازم است آنرا تکمیل نمایید.

 

جهت تکمیل این فرم به اطلاعاتی نظیر : نام، نام خانوادگی، شماره تلفن متقاضی تأسیس شرکت یا مؤسسه ، تابعیت متقاضی ، سمت متقاضی، در صورت ایرانی بودن شماره ملی و در صورت غیر ایرانی بودن شماره گذرنامه نیاز خواهید داشت .

 

در گام بعدی  می بایست برای مجموعه خود نامی برگزینید و نوع و قالب شخص حقوقی شرکت را انتخاب نمایید .در مرحله انتخاب نام  شما مجاز به انتخاب  پنج نام (جهت انتخاب نام پیشنهاد می شود مقاله  انتخاب نام برای شرکت را مطالعه نمایید ) برای شرکت خود می باشید، که از بین آنها به ترتیب اولویت نامی که تکراری نباشد و با قوانین انتخاب نام مغایرت نداشته باشد انتخاب می گردد .در این مرحله به شما یک کد رهگیری داده می شود. که بعدا می‌توانید از طریق این شماره وضعیت ثبت شرکت خود را در سامانه پیگیری کنید.

 

در گام سوم  مدت زمان و نوع فعالیت که برای مجموعه خود برگزیده اید را اعلام و درج می نمایید .بطور مثال  فعالیت تجاری ، خدماتی ،بازرگانی ، علمی و….  و مدت زمان فعالیت را هم به صورت محدود و یا نامحدود انتخاب می نمایید . همچنین توجه داشته باشید که فعالیت در رشته ها که توسط قانون گذار مشخص گردیده است منوط به کسب مجوز می باشد و در صورت انتخاب آن می بایست اقدام به کسب مجوز نمایید.

 

در گام چهارم  نشانی و محلی را که برای شرکت در نظر گرفته اید را وارد کنید و اگر مکانی مشخص وجود نداشته باشد شما می توانید آدرس منزل، شماره تماس، و کد پستی خود را وا رد کرده تا مدارک مربوط به ثبت شرکت در منزل تحویل داده شود.

 

در مرحله بعدی میزان مبلغ در نظر گرفته شده برای سرمایه اولیه شرکت در قسمت «سرمایه شخص حقوقی» مشخص می شود. به طور مثال حداقل سرمایه برای تأسیس یک شرکت با مسئولیت محدود مبلغ ۱۰۰ هزار تومان است.

 

سپس  اسامی تمام شرکای خود را در فرمی که پیش رو دارید وارد کنید. مشخصات کامل از جمله اطلاعات شناسنامه ای، همچنین آدرس پستی و شماره تماس باید ثبت شود.

 

اکنون میزان سهام هر یک از شرکا را مشخص نمایید ،توجه داشته باشد که نوع سهام می تواند به صورت نقدی یا غیر نقدی ثبت گردد؛ همچنین نوع سمت آنها نیز در این مرحله مشخص و وارد می شود.

 

در صورت داشتن شعبات دیگر ، شعبه های در نظر گرفته شده و همچنین مکان آنها،را در فرم مربوطه وارد. پس از این مرحله تعیین سال مالی شرکت و تکمیل صورتجلسه ضرورت دارد.

 

با ورود به مرحله بعدی و با زدن «دریافت متن اساسنامه» فرمی برای شما ظاهر می‌شود. در این مرحله شما می توانید اقدام به تنظیم اساسنامه شرکت می نمایید با تکمیل این فرم و همچنین در صورت تمایل، می توانید قوانین خاص شرکت خود را وارد کنید و بعد از اینکه آن را برابر با اصل کردید در سایت اداره ثبت شرکت ها آن را بارگذاری کنید.

 

این مرحله مانند مرحله‌ی قبل است و با زدن «دریافت متن شرکت‌نامه» متن آن در کادر پایینی ظاهر می‌شود و قابل تغییر دادن است.

 

در مرحله پایانی ثبت تاسیس در سامانه شامل تایید مدارک می باشد. در این مرحله مدارک مورد نیاز مربوط به ثبت تاسیس مورد درخواست قید گردیده که پس از تایید می توان گزینه پذیرش نهایی را انتخاب نمود.

 

اگر اطلاعات و مدارکتان کامل باشد و قابلیت صدور آگهی داشته باشد، منجر به آگهی خواهد شد.

 

مراحل ثبت شرکت اینترنتی

 

مرحله نهایی تکمیل مدارک شما ملزم به تکمیل مدارک ذیل می باشد:

 

1 . دو نسخه شرکت‌نامه تکمیل‌شده

 

2 . دو نسخه تقاضانامه تکمیل‌شده

 

3 . دو نسخه اساسنامه تکمیل‌شده

 

4 . اصل مجوز فعالیت از مراجع ذی‌ربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد

 

5 . تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه شرکا و مدیران و هیئت نظارت، در صورت داشتن هیئت نظارت (در مواردی که تعداد شرکا بیش از ۱۲ نفر باشند.)

 

6 . اصل گواهی عدم سوءپیشینه جهت اعضاء هیئت مدیره و مدیرعامل

 

7 . دو نسخه صورت‌جلسه مجمع عمومی مؤسسین

 

8 . اصل وکالت‌نامه وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد

 

10 . ارائه اقرارنامه مدیران و بازرسان

 

چنانچه این مدارک را تکمیل کرده‌اید، تیک تأیید مدارک مورد نیاز را زده و پذیرش نهایی را بزنید.

 

پس از تهیه مدارک فوق آن را به امضای تمام شرکاء برسانید و و برای اداره‌ی ثبت شرکت‌ها در تهران و از طریق پاکت‌های مخصوص ارسال کنید.

 

توجه داشته باشید که می توانید درخواست خود را از طریق کد رهگیری که به شما اختصاص داده شده است و از طریق همین سامانه پیگیری نمایید .

 

در انتها در صورتی که درخواست شما دارای ایراد یا مشکلی نباشد اداره ثبت با درخواست شما موافقت می نماید و می توانید اقدام به صدور اگهی نمایید . دراین مرحله به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و پس از امضای دفاتر مدارک ثبت شرکت را دریافت نمایید و با مراجعه به روزنامه های کثیر انتشار اقدام به درج آگهی تاسیس  نمایید .

 

پس از ثبت شرکت جهت دریافت کد اقتصادی و دفاتر پلمپ تجاری (دفتر کل) و روزنامه‌ی شرکت  اقدام نمایید (در مقاله ایی به صورت مجزا به شرح چگونگی آن خواهیم پرداخت)



مراحل ثبت شرکت اینترنتی

  • بانک اطلاعات ثبتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی