بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

سامانه ثبت شرکت
اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند. و لاجرم دولت و در کنار آن شرکت های خصوصی به سمت بهره گیری از انواع مختلف فناوری های اطلاعاتی سوق پیدا کردند ، هرچند که در ابتدا تحولات ، موفقیت ها ، شکست ها ، چالش ها و مقاومت های فراوانی را از سر گذراندند. به اثبات رسیدن ضرورت و نقش سامانه های الکترونیکی ، و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمان ها در سطح جهان ، سازمان های دولتی و خصوصی زیادی را بر آن داشته تا از آن به عنوان یک ابزار خوب مدیریتی و مؤثر در امر تصمیم گیری بهره گیرند ؛ که سازمان “اداره ی ثبت شرکت ها” یکی از این سامانه هاست. اداره ی ثبت شرکت ها با استفاده ی سنجیده و آگاهانه از فناوری های اطلاعاتی سعی کرده تا با ایجاد این سامانه جدا از هموار کردن راه ، و ابزاری برای اثر بخشی و توسعه ی بیشتر ؛ به مبارزه با فساد و نظارت و شفافیت بیشتر هم کمک کند.

پس با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت ، این کار دیگر کاری طاقت‌ فرسا نیست. با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت و مطالعه ی راهنمای سامانه ی ثبت شرکت ها می‌توانید برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی تهیه ی کلیه ی مدارک و اقدامات قانونی ثبت شرکت و پیگیری آن می‌پردازد.
اولین قدمی که می بایست برای ثبت شرکت تجارتی خود ، قبل از وارد شدن به سامانه بردارید ، مشخص کردن سهامداران و درصد سهام هریک از آن هاست. زیرا که صاحبان اصلی شرکت سهامداران اند که به نسبت سرمایه و آورده شان در سود یا زیان شرکت شریک اند. از طرف دیگر در گوشه ی ذهن تان به دنبال نام مناسب که حداقل تشکیل شده از سه جز باشد بگردید. و در کنار آن گواهی عدم سوپیشینه ی مدیران و بازرسین مدنظرتان را با مراجعه به دفاتر پلیس به علاوه ی ده ، قبل از ورود به سامانه ی ثبت شرکت ها آماده کنید و گواهی برابراصل مدارک شناسایی شان را از دفاتر اسناد رسمی تهیه کنید.

طبقه بندی موضوعی

نحوه اعمال تغییرات موضوع پس از ثبت شرکت

سه شنبه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۳:۲۸ ب.ظ

تغییرات در شرکت ها

ایجاد تغییرات در شرکت ها پس از طی مراحل قانونی ثبت شرکت از مواردی است که پس از ثبت در بسیاری از مجموعه ها روی خواهد داد و به دلایل متعدد شرکاء ملزم به ایجاد تغییراتی در مواردی مانند : تابعیت شرکت ، تغییر اقامتگاه شرکت ، تغییر نام شرکت ، تغییرات سرمایه ، تغییرات موضوع شرکت و ……… خواهند بود.

 

یکی از رایج ترین مواردی که شرکاء پس از ثبت شرکت تصمیم به ایجاد تغییر در آن می گیرند موضوع شرکت می باشد .

 

موضوع شرکت چیست ؟

موضوع شرکت در واقع بیان کننده هدف اصلی تاسیس شرکت می باشد و مشخص کننده حدود فعالیت شرکت هاست . موضوع شرکت با مشورت و نظر شرکاء انتخاب می گردد و طبق تصمیم آنها مشخص خواهد کرد این این مجموعه مجاز به فعالیت در چه زمینه هایی می باشد.

 

توجه داشته باشید که موضوع فعالیت شرکت معمولا در بند دوم اساسنامه اعلام می گردد و  بر اساس همین موضوع معرفی شده ، مدیران شرکت ملزم به استفاده از سرمایه مادی و غیر مادی شرکت در راه دستیابی این هدف می باشند و از مصرف سرمایه شرکت در مواردی غیر از موضوع شرکت منع می‌شوند.

 

اصلی ترین هدف انتخاب موضوع شرکت در هنگام ثبت اعلام نوع فعالیت شرکت و حدود آن و همچنین وظایف مدیران در این رابطه می باشد.

 

نحوه اعمال تغییرات موضوع پس از ثبت شرکت

 

 چگونه تغییر موضوع شرکت را انجام دهیم ؟

در رابطه با ایجاد تغییر در موضوع فعالیت شرکت باید اشاره نمود که این امر با رعایت اصول و مراحل قانونی از نظر قانون گذار بلامانع می باشد و اشخاص حقوقی پس از ثبت شرکت می توانند مواردی را به موضوعات فعالیت شرکت اضافه نمایند و یا موضوعاتی را به کلی تغییر دهند .

 

در ابتدا جهت ایجاد این تغییر مانند سایر تغییرات در شرکت ها تنظیم و تدوین صورتجلسه ای در مجمع عمومی فوق العاده شرکت از سوی شرکاء الزامی می باشد .

 

توجه داشته باشید، گاهی تغییرات و یا اضافه کردن موارد جدید به موضوعات شرکت، مستلزم اخذ مجوزهای کاری خواهد بود. در صورتی که موضوع الحاق شده نیاز به اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح مربوطه داشته باشد ، لازم است که قبلا از اقدام به ثبت صورتجلسه الحاق به موضوع مجوزهای لازم اخذ گردد که در سامانه اداره ثبت شرکتها لیست موضوعاتی که نیاز به مجوز دارند ذکر گردیده است .

 

 مدارک و مراحل لازم جهت تغییر موضوع شرکت 

1-مدارک ثبتی شرکت

 

2- آخرین لیست سهامداران و یا شرکا شرکت

 

3-روزنامه تأسیس ، کلیه روزنامه های تغییرات و مجوز فعالیت

 

4-پس از تنظیم صورتجلسه ای در قالب مجمع عمومی فوق العاده با ذکر نام سهامداران و یا شرکا همراه با درصد سهام آنهاوامضا ذیل صورتجلسه توسط سهامداران و یا شرکا شرکت ، صورتجلسه الحاق به موضوع  در سامانه ثبت تغییرات اداره ثبت شرکتها ثبت و مدارک از طریق پست به اداره مذکور ارسال خواهد گردید . درصورت تأیید موضوع فعالیت الحاق شده آگهی تغییرات صادر و پس از آن در روزنامه رسمی کشور جهت اطلاع عموم منتشر می گردد

 

 جهت ایجاد تغییر در موضوع فعالیت شرکت این نکات را به خاطر داشته باشید:

1-توجه داشته باشید لازم است موضوعات شرکتی را از موضوعات فعالیت مؤسسات غیر تجاری تفکیک شود.

 

2-چنانچه اشاره شد برخی از موضوعات جهت فعالیت نیازمند اخذ مجوز می باشند در صورت مجوزی بودن، موضوع مورد نظر با با ذکر شماره مجوز در موضوع تنظیم گردند.

 

3-موضوعات فعالیت شرکتهای تعاونی به صورت تک موضوعی انتخاب شوند.

 

4-در هنگام انتخاب موضوع توجه داشته باشید که امکان تنظیم موضوعات گوناگون در کنار یکدیگر در قالب شرکتهای چندمنظوره امکان پذیر می باشد.

 

5-در پایان لازم است بدانید، تنظیم الحاق به موضوع یا تغییر موضوع شرکت تدوین موضوعات بازرگانی که جز لاینفک فعالیت هر شرکت می باشد اهمیت دارد.

 

 

 اعمال تغییرات در ثبت شرکت

 

 


  • بانک اطلاعات ثبتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی