بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

سامانه ثبت شرکت
اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند. و لاجرم دولت و در کنار آن شرکت های خصوصی به سمت بهره گیری از انواع مختلف فناوری های اطلاعاتی سوق پیدا کردند ، هرچند که در ابتدا تحولات ، موفقیت ها ، شکست ها ، چالش ها و مقاومت های فراوانی را از سر گذراندند. به اثبات رسیدن ضرورت و نقش سامانه های الکترونیکی ، و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمان ها در سطح جهان ، سازمان های دولتی و خصوصی زیادی را بر آن داشته تا از آن به عنوان یک ابزار خوب مدیریتی و مؤثر در امر تصمیم گیری بهره گیرند ؛ که سازمان “اداره ی ثبت شرکت ها” یکی از این سامانه هاست. اداره ی ثبت شرکت ها با استفاده ی سنجیده و آگاهانه از فناوری های اطلاعاتی سعی کرده تا با ایجاد این سامانه جدا از هموار کردن راه ، و ابزاری برای اثر بخشی و توسعه ی بیشتر ؛ به مبارزه با فساد و نظارت و شفافیت بیشتر هم کمک کند.

پس با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت ، این کار دیگر کاری طاقت‌ فرسا نیست. با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت و مطالعه ی راهنمای سامانه ی ثبت شرکت ها می‌توانید برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی تهیه ی کلیه ی مدارک و اقدامات قانونی ثبت شرکت و پیگیری آن می‌پردازد.
اولین قدمی که می بایست برای ثبت شرکت تجارتی خود ، قبل از وارد شدن به سامانه بردارید ، مشخص کردن سهامداران و درصد سهام هریک از آن هاست. زیرا که صاحبان اصلی شرکت سهامداران اند که به نسبت سرمایه و آورده شان در سود یا زیان شرکت شریک اند. از طرف دیگر در گوشه ی ذهن تان به دنبال نام مناسب که حداقل تشکیل شده از سه جز باشد بگردید. و در کنار آن گواهی عدم سوپیشینه ی مدیران و بازرسین مدنظرتان را با مراجعه به دفاتر پلیس به علاوه ی ده ، قبل از ورود به سامانه ی ثبت شرکت ها آماده کنید و گواهی برابراصل مدارک شناسایی شان را از دفاتر اسناد رسمی تهیه کنید.

طبقه بندی موضوعی

شرکت مختلط سهامی چیست?

سه شنبه, ۲۴ بهمن ۱۳۹۶، ۰۳:۰۳ ب.ظ

شرکت مختلط سهامی چیست و شرایط ثبت آن به چه صورت است؟

جهت بررسی روش ها و مراحل ثبت انواع شرکت های تجاری بهتر است در ابتدا تعریفی از ماهیت شرکت ارائه گردد: شرکت  عبارت است از قراردادی که بر اساس آن اعضا یا شرکا سود حاصل از سرمایه و فعالیتشان در کنار یکدیگر را تقسیم می‌نمایند. همچنین لازم به ذکر است شرکت‌ها باتوجه به قوانین ایران دارای شخصیت حقوقی می باشند.

 

انواع شرکت های تجاری که در ایران قابل ثبت می باشند عبارتند از: (شرکت سهامی ، شرکت سهامی خاص و عام ، شرکت با مسئولیت محدود ، شرکت تضامنی ، شرکت مختلط غیر سهامی و سهامی ، ضرکت نسبی ، و شرکت تعاونی تولید ومصرف )

 

در این مطلب شرایط ثبت شرکت سهامی بررسی خواهد شد:

 

شرکت مختلط سهامی چیست ؟

شرکت مختلط سهامی شرکتی است که تحت نامی مخصوص بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می‌شود. شرکای سهامی کسانی هستند که سرمایه آن‌ها به صورت سهام یا قطعات سهام مساوی القیمه درآمده و مسئولیت آن‌ها به میزان همان سرمایه‌ای است که در شرکت دارند. شریک ضامن، کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قرض‌هایی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود. در صورت تعدد شریک ضامن مسئولیت آن‌ها در مقابل طلبکاران و روابط آن‌ها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود .

 

به عبارتی شرکت مختلط سهامی ترکیبی از شرکت شرکت تضامنی و شرکا سهامی می باشد .در رابطه با نحوه اداره و مدیریت این شرکت می بایست چنین اشاره نمود که ، در این شرکت شرکاء ضامن مدیریت را به عهده دارند اعم از این که یک شریک یا چند شریک باشد. در این شرکت هم مانند شرکت مختلط غیر سهامی عدهای که تخصص کافی ندارند با خرید سهام یا قطعات سهام  سرمایه گذاری می کنند و شرکا ضامن چه سرمایه گذار  کنند یا نکنند با اتکا به تخصص و اطلاع خود در امور تجارتی مدیریت شرکت را به دست می گیرند و سود حاصله مطابق توافق حاصله در شرکت نامه تقسیم خواهد شد در این شرکت نیز شرکا ضامن حق اداره شرکت را دارند و شرکاء سهامی حق ادراه شرکت را ندارند .

 

در انتخاب نام شرکت مختلط سهامی طبق ماده 163 قانون تجارت دوشرط لازم الاجرا می باشد.

 

1-در اسم شرکت باید عبارت (شرکت مختلط ) ذکر شود

 

2-در اسم شرکت باید لااقل اسم یکی از شرکای ضامن قید گردد (مانند شرکت تضامنی)

 

شرکت مختلط سهامی چیست

 

بنا بر ماده  176 قانون تجارت شرایط  تشکیل شرکت مختلط سهامی بدین شرح می باشد:

1-اساسنامه و یا شرکتنامه حاوی امور اساسی شرکت تهیه شود.

 

2-پرداخت ثلث سرمایه ی نقدی و تعهد دو ثلث بقیه اعلام گردد.

 

3-سهم الشرکه ی غیر نقدی ارزیابی و تحویل شرکت شود.

 

4-در تنظیم سهام یا قطعات قیمت حداقل با توجه به سرمایه ی شرکت تعیین گردد.

 

بدین معنا که  اگر سرمایه کمتر و یا معادل دویست هزار ریال بود حداقل پنجاه ریال و اگر بیشتر از این مبلغ بود یکصد ریال.

 

5-تعیین اسامی و مشخصات شرکاء سهامی با مقدار سهام آن ها و شریک یا شرکاء ضامن با میزان سهم الشرکه

 

6-مشخصات عمومی شرکت  مختلط سهامی ( نام شرکت ، حداقل شرکا ، سرمایه ، هیات مدیره و ساختار مدیریتی شرکت

 

نظارت در امور شرکت مختلط سهامی

مطابق (ماده 165 قانون تجارت) نظارت در امور شرکت‌های مختلط سهامی با هیأتی است مرکب از لااقل سه نفر از شرکاء که از طرف مجمع عمومی صاحبان سهام انتخاب می‌شوند . انتخاب اعضای هیأت نظارت می‌تواند علاوه بر شرکای صاحب سهم حتّی از میان شرکای ضامن نیز باشد؛ حق نظارت صاحبان سهام شرکت فردی نیست و تنها از طریق هیأت نظارت اِعمال خواهد شد.





ثبت شرکت مختلط سهامی


  • بانک اطلاعات ثبتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی