بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

سامانه ثبت شرکت
اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند. و لاجرم دولت و در کنار آن شرکت های خصوصی به سمت بهره گیری از انواع مختلف فناوری های اطلاعاتی سوق پیدا کردند ، هرچند که در ابتدا تحولات ، موفقیت ها ، شکست ها ، چالش ها و مقاومت های فراوانی را از سر گذراندند. به اثبات رسیدن ضرورت و نقش سامانه های الکترونیکی ، و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمان ها در سطح جهان ، سازمان های دولتی و خصوصی زیادی را بر آن داشته تا از آن به عنوان یک ابزار خوب مدیریتی و مؤثر در امر تصمیم گیری بهره گیرند ؛ که سازمان “اداره ی ثبت شرکت ها” یکی از این سامانه هاست. اداره ی ثبت شرکت ها با استفاده ی سنجیده و آگاهانه از فناوری های اطلاعاتی سعی کرده تا با ایجاد این سامانه جدا از هموار کردن راه ، و ابزاری برای اثر بخشی و توسعه ی بیشتر ؛ به مبارزه با فساد و نظارت و شفافیت بیشتر هم کمک کند.

پس با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت ، این کار دیگر کاری طاقت‌ فرسا نیست. با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت و مطالعه ی راهنمای سامانه ی ثبت شرکت ها می‌توانید برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی تهیه ی کلیه ی مدارک و اقدامات قانونی ثبت شرکت و پیگیری آن می‌پردازد.
اولین قدمی که می بایست برای ثبت شرکت تجارتی خود ، قبل از وارد شدن به سامانه بردارید ، مشخص کردن سهامداران و درصد سهام هریک از آن هاست. زیرا که صاحبان اصلی شرکت سهامداران اند که به نسبت سرمایه و آورده شان در سود یا زیان شرکت شریک اند. از طرف دیگر در گوشه ی ذهن تان به دنبال نام مناسب که حداقل تشکیل شده از سه جز باشد بگردید. و در کنار آن گواهی عدم سوپیشینه ی مدیران و بازرسین مدنظرتان را با مراجعه به دفاتر پلیس به علاوه ی ده ، قبل از ورود به سامانه ی ثبت شرکت ها آماده کنید و گواهی برابراصل مدارک شناسایی شان را از دفاتر اسناد رسمی تهیه کنید.

طبقه بندی موضوعی

تفاوت و ویژگیهای شرکت سهامی عام و شرکت سهامی خاص

يكشنبه, ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۰۲:۳۵ ب.ظ

مهمترین ویژگیهای مشترک شرکت سهامی عام و خاص

همانطور که اسم شرکت سهامی معلوم است سرمایه در این شهر به صورت سهام تقسیم می شود بین اعضا در این شرکت سهام به صورت قطعات کوک سهام تقسیم می شود نه دارای ها شرکت چون در اص ل دارایی با سرما در معنا فرق دارند باهم 

در تعریف  امده سرمایه بخش از دارایی است که در صورت کسر دیون و بدهی ها شرکت از دارایی به دست می اید یعنی دارای شامل سرمایه و مطالبات است ولی سرمایه بخش مفید دارایی در انجام امور تجاری است 

یکی دیگر از ویژگی های مهم شرکت سهامی با توجه به ماده 2 لایح اصلاحی قاون تجارت شرکت ها  تجار بودن شرکت است یعنی این شرکت ها اگر کار تجاری یا غیر تجاری انجام دهند بازم شرکت تجاری محسوب می شوند و تابع مقرارت تجارت هستند

یک مورد دیگر این ویژگی ها تعداد شرکا است که قانون میگه حداقل 3 نفر برای ثبت شرکت سهامی لاارم است همچنین سرمایه شرکت که به صورت صدور سهام انجام می گیرد باعث لزوم حضور حداقل سه نفر شریک می شود تا در مجمع عمومی اکثریت آراء قابل تحقق باشد. حداقل شرکاء باید سه نفر باشند تا تصمیم گیری با اکثریت آراء امکان پذیر گردد.

در رابطه با مسئولیت شرکآئ در مقابل دیون احتمالی شرکت چنین اشاره شده است که مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آن ها است. صاحبان سهام در شرکت های سهامی دو وضعیت دارند. اولی صاحبان سهامی که در اداره شرکت به عنوان مدیر عامل و هیات مدیره نقشی ندارند. دوم صاحبان سهامی که نه تنها دارای برگ های سهام به مانند سایر صاحبان سهام هستند بلکه در اداره شرکت به عنوان مدیر عامل و هیات مدیره نقش دارند. 

تفاوت های ثبت شرکت سهامی عام و سهامی خاص

مهمترین تفاوت ها در این دوشرکت نحوه تامین سرمایه است شرکت سهامی عام برای تامین سرکمایه شروع به پذیره تنویسی می کند و اوراق قرضه صدور می کنند اما برای شرکت های سهامی خاص موسسین مسئول تامین تمامی سرمایه شرکت می باشند.



ادامه مقاله در بانک اطلاعات ثبتی 


  • بانک اطلاعات ثبتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی