بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

بانک اطلاعات ثبت شرکت

سامانه ثبت شرکت اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند.

سامانه ثبت شرکت
اینترنت امروزه با رشد روز افزون فرصت‌های بسیاری را برای بهبود فعالیت‌های گوناگون پدید آورده است که دولت ها نیز خود را از آن بی بهره نگذاشته اند. و لاجرم دولت و در کنار آن شرکت های خصوصی به سمت بهره گیری از انواع مختلف فناوری های اطلاعاتی سوق پیدا کردند ، هرچند که در ابتدا تحولات ، موفقیت ها ، شکست ها ، چالش ها و مقاومت های فراوانی را از سر گذراندند. به اثبات رسیدن ضرورت و نقش سامانه های الکترونیکی ، و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمان ها در سطح جهان ، سازمان های دولتی و خصوصی زیادی را بر آن داشته تا از آن به عنوان یک ابزار خوب مدیریتی و مؤثر در امر تصمیم گیری بهره گیرند ؛ که سازمان “اداره ی ثبت شرکت ها” یکی از این سامانه هاست. اداره ی ثبت شرکت ها با استفاده ی سنجیده و آگاهانه از فناوری های اطلاعاتی سعی کرده تا با ایجاد این سامانه جدا از هموار کردن راه ، و ابزاری برای اثر بخشی و توسعه ی بیشتر ؛ به مبارزه با فساد و نظارت و شفافیت بیشتر هم کمک کند.

پس با توجه به اینترنتی‌شدن روند ثبت یک شرکت ، این کار دیگر کاری طاقت‌ فرسا نیست. با الکترونیکی شدن روند ثبت شرکت و مطالعه ی راهنمای سامانه ی ثبت شرکت ها می‌توانید برای ثبت شرکت اقدام کنید. این راهنما به چگونگی تهیه ی کلیه ی مدارک و اقدامات قانونی ثبت شرکت و پیگیری آن می‌پردازد.
اولین قدمی که می بایست برای ثبت شرکت تجارتی خود ، قبل از وارد شدن به سامانه بردارید ، مشخص کردن سهامداران و درصد سهام هریک از آن هاست. زیرا که صاحبان اصلی شرکت سهامداران اند که به نسبت سرمایه و آورده شان در سود یا زیان شرکت شریک اند. از طرف دیگر در گوشه ی ذهن تان به دنبال نام مناسب که حداقل تشکیل شده از سه جز باشد بگردید. و در کنار آن گواهی عدم سوپیشینه ی مدیران و بازرسین مدنظرتان را با مراجعه به دفاتر پلیس به علاوه ی ده ، قبل از ورود به سامانه ی ثبت شرکت ها آماده کنید و گواهی برابراصل مدارک شناسایی شان را از دفاتر اسناد رسمی تهیه کنید.

طبقه بندی موضوعی

اقدامات اجباری بعد از ثبت شرکت

دوشنبه, ۸ بهمن ۱۳۹۷، ۱۰:۲۵ ق.ظ

بعد از ثبت شرکتو تاسیس آن باید تا اخر عمر شرکت به قوانین ثابتی عمل کرد ، رعایت کلیه ی این قوانین و اقدامات باید قبل از شروع فعالیت شرکت باشد . این اقدامات بطور مکرر باید انجام شود حتی اگر شرکت و موسسه ی ما فعالیت خاصی نداشته باشد.که در ذیل به تفصیر  اقدامات  بعد از ثبت شرکت میپردازیم.

پس از ثبت شرکت حداکثر طی 2ماه باید در سازمان امور دارایی و مالیات تشکیل پرونده داد . حتی اگر شرکت فعالیتی نداشته باشد  باید حوزه ی مالیاتی خود را مشخص کند.

دریافت کد اقتصادی ; کد اقتصادی برای تفاوت فعالیت های شرکت های مختلف با هم است .

بعد از این که شرکت به ثبت رسید باید دفاتر مالی (یک جلد دفتر کل و یک جلد دفتر روزنامه ) شرکت مذکور پلمپ شود به اصطلاح ورق شماری و منگوله دار شود.این دفاتر برای ثبت حساب های مالی شرکت از زمان تاسیس تا پایان سال مالی شرکت مذکور است.هر ساله برای تعیین عملکرد مالی شرکت این دفاتر برای همان شرکت توسط اداره ی دارایی پلمپ میشود. و سپس این دفاتر تحویل داده میشود. این سال مالی در اساسنامه شرکت درج شده است.

به شمارش برگه های دفاتر و ذکر نام شرکت روی آنها و نصب منگوله پلمپ دفتر گفته میشود

همه ی شرکت هایی که مشمول قوانین مالیاتی هستند باید هر ساله دفاتر خود را پلمپ کنند حتی اگر فعالیتی نداشته باشند.در غیر اینصورت جریمه نقدی میشوند.

اخذ کردن کد مالیات بر ارزش افزوده;  این مالیات جدا از مالیات سالانه است و باید هر سه ماه یکبار  پرداخت گردد.

موارد بیشتری را می توانید داخل سایت بخوانید. 


  • بانک اطلاعات ثبتی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی